Diamond Microdermabrasie


Diamond Microdermabrasie  ( 60min )  45€


Diamond microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, zichtbaar te verbeteren. Door middel van een ronddraaiende diamantkristallen schijf, worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd met als gevolg dat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden tot een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd. Na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan.

Microdermabrasie betekend letterlijk het “afslijpen van de huid’’ en is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.

Indicaties:
– Verfijning van de structuur van de huid: grove poriën, acnehuid, acnelittekens en andere littekentjes
– Vette, verstopte of onreine huid
– Oudere huid
– Zon beschadigde huid
– Droge, futloze en ruwe huid
– Verslapte en vermoeide huid
– Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
– Pigment en ouderdomsvlekken
– Rokershuid
– Striae

Contra-indicaties:
– Actieve acne
– Couperose
– Huidkanker
– Door zon verbrande huid
– Koortslip
– Gordelroos

De behandeling bestaat uit:
-Huidanalyse
-Reinigen + skinpeeler
-Stomen+onzuiverheden verwijderen
-Diamont microdermabrasie
-Ampul/Serum aanbrengen+insluizen ultrasound
-Vliesmasker
-Sunblock creme SPF 50

Voor een optimaal resultaat of bij een probleemhuid wordt een kuur van 4-8 behandelingen aanbevolen met een frequentie van eens per week of 1x per 10 dagen.