MerkenPrimia Cosmetics

Primia Cosmetics is het merk en ultieme totaalconcept voor huidverzorging op puur natuurlijke basis.
Primia Cosmetics is het merk en ultieme concept voor huidverzorging op puur natuurlijke basis. Alle producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zoals planten, fruit, vitamines en mineralen.
Primia Cosmetics wil dat mannen en vrouwen een welvarende relatie met hun eigen huid hebben. Deze waarde wordt verhoogd door verzorgingsproducten en technologieën aan te bieden die in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen en langdurig resultaat voor gezicht en lichaam te bieden. Kosten noch moeite worden bespaard om zeker te zijn van de beste ingrediënten. De meest hoogwaardige en exclusieve grondstoffen gecombineerd met de nieuwste technologieën worden toegepast om perfecte resultaten te bereiken.
Na langdurig wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat Primia Cosmetics…
Biologische Hypoallergeen
 Huidirritaties verzacht en de huid doet herstellen
 Het verouderingsproces vertraagt
 De cel vernieuwing activeert
 Het vochtgehalte op peil houdt
 Acne en grove poriën verbetert
 Littekentjes vervaagt
 Pigmentvlekken zichtbaar doet verminderen
 Couperose en eczeem kalmeert
 De huid laat stralen en steviger maakt
Primia Cosmetics™ is de eerste fabrikant die garant staat voor het behalen van de gewenste resultaten met deze hoogwaardige cosmetica producten.


Yellow Rose Cosmetics

In 1965 is de Griekse Pachopos familie begonnen met het produceren van cosmetica voor de professionele huidverzorging en slechts een paar jaar later introduceerde zij met succes het professionele cosmeticamerk Yellow Rose.
Door de jaren heen hebben zij onder de naam huidverzorgingsproducten ontwikkeld, die zowel op innovatie als respect voor familietraditie zijn gebaseerd. Tegenwoordig is Yellow Rose een bloeiend bedrijf dat nog steeds door de Griekse familie wordt beheerd.

Alle producten zijn samengesteld uit nauwkeurige geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met de recente ontwikkelingen van de cosmetische wetenschap. De prioriteit van het bedrijf is om cosmetica te produceren die veilig en effectief is in gebruik en daarnaast voldoet aan de eisen die schoonheidsspecialisten stellen aan een product.

De professionele cosmetica van Yellow Rose wordt geproduceerd volgens de G.M.P. en G.L.P. kwaliteitsnormen en is ISO 9001 gecertificeerd. Als onderdeel van het totale kwaliteitsbeheer worden zowel op grondstoffen als op eindproducten voordurend controles toegepast.

De productie vindt plaats in het eigen bedrijf ( 1800m²), dat gelegen is in een buitenwijk van Athene. De fabriek is uitgerust met hoogtechnologische machines voor de productie en verpakking. Daarnaast beschikken zij over volledig uitgeruste laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling en microbiologische analyses.
De gerichte wetenschappelijke benadering van huidverzorgingsproducten en op de klant gerichte mentaliteit hebben Yellow Rose geplaatst aan de top van de binnenlandse markt. Daarnaast is een internationaal netwerk ontstaan van dit hoogwaardige product in meer dan 20 landen.

Alle producten zijn dierproefvrij en zuiver plantaardig.